Börzében való hirdetés feltételei

1) A Hidraklíma Kft. Börze oldalán a hirdetés önkéntes és ingyenes.

A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdető felel!
Az oldal Börzéjébe hirdetések tölthetők fel a felhasználók által, amelyek tartalmát a megjelenés előtt ellenőrizzük. A hirdetések megjelenése a honlapon nem azonnal történik.

2) Az adatbázisába feltöltött hirdetésekben nem szerepelhet olyan tartalom, amely a hatályos jogszabályok szerint reklám-korlátozás vagy tilalom alatt áll, valamely jogszabályba ütközik, vagy azzal ellentétes. A Hidraklíma Börze adatbázisába feltöltött hirdetésekben tilos az olyan tartalom feltöltése is, amely jogellenes vagy jó erkölcsbe ütköző cselekményre hív fel, vagy arra buzdít.

A Hidraklíma Börze törölheti az olyan hirdetést, amely valamely jogszabályba ütközik, jogellenes tevékenységet hirdet, vagy arra buzdít, továbbá amely sérti a Magyar Reklámetikai Kódex normáit, illetve a vonatkozó etikai szabályokat.

A Hidraklíma Börze jogosult a szolgáltatás nyújtását visszautasítani, vagy egyoldalúan, előzetes figyelmeztetés nélkül törölni a hirdetést minden olyan esetben, amikor a hirdetés közzétételével kapcsolatban valamely jogszabály, vagy irányadó etikai szabály megsértésének gyanúja merülhet fel, illetve amennyiben azt tisztességtelennek tartja, vagy egyébként felmerül annak gyanúja, hogy a hirdetés megtévesztő információt tartalmaz, illetve a jó erkölcsbe ütközhet. A Hidraklíma Börze jogosult eltávolítani azokat a hirdetéseket, melyek bárki szellemi alkotáshoz fűződő jogát sérthetik, illetve egyéb szerzői és szomszédos jogokat sérthetnek.

3) A hirdetési adatok publikusak! Csak olyan adatot adjon meg, melyet szeretne a hirdetési oldalon megjeleníteni.

4) Weblap hirdetések esetén olyan e-mail címet használjon, mely weboldalán is szerepel. Ha itt megadott e-mail címe nem szerepel honlapján (ha weblappal hirdet) azt a hirdetők és a HIdraklíma Börze megtévesztésének tekintjük és a hirdetést esetlegesen törölhetjük.

5) A Hidraklíma Börze hirdetési adatbázisába regisztráló egyetért azzal, hogy:

* az üzemeltető jogosult hirdetésének megjelenését megtagadni,
* a szabályzatnak nem megfelelő hirdetést értesítés nélkül törölni,
* a hirdetések aktiválása nem automatikusan történik, a hirdetést a hirdetőnek vissza kell igazolnia
* a hirdetésekhez nem tartozik további szolgáltatás (frissítést, adatmódosítást a hirdető végezheti el)
* megadott e-mail címére a Hidraklíma Börze oldalról hírlevelet kaphat,mely tartalmazhat reklám jellegű cikkeket.
* hirdetését bármikor saját maga törölheti az adatbázisból, a törlés végleges, nem visszaállítható
* a hirdetésekkel kapcsolatos megkereséseket, ajánlatokat nem közvetítjük (valós elérhetőségi adatokat közöljön, hogy közvetlenül elérhessék az érdeklődők),

* a hirdetésért csak a hirdetésből azonosítható fél felel, az oldal üzemeltetője nem!

A regisztrációs szabályzat 2017. július 01. napjától visszavonásig, módosításig érvényes.

A Hidraklíma Börze üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy jelen hirdetési szabályzatot egyoldalúan módosítsák a Hidraklíma Börze honlapon történő közzététellel!

A hirdető a regisztrációs űrlap kitöltésével egyidejűleg a fenti szabályzatot is elfogadja!

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat !

Honlap készítés