JÁRMŰKLÍMA

Vállaljuk személy- és teherautó, busz, mezőgazdasági és erdőgazdálkodási gépek légkondicionálóinak átvizsgálását, szerelését, valamint berendezések beépítését garanciával!

 

Javítás, Töltés, Karbantartás

Nitrogénes nyomáspróba, számítógépes diagnosztika, rendszer vegyszeres tisztítás-öblítés és ózonfertőtlenítés.

 

Utólagos beszerelés

Mezőgazdasági gépek, traktorok, építőipari gépek, daruk utólagos klímatelepítése
 

Hatóság által előírt szivárgásvizsgálat

3.5 t megengedett legnagyobb össztömeg feletti járművek és telepített hűtőköröknek a törvény előírja éves felülvizsgálatát.

A 3.5 tonna össztömeg feletti tehergépkocsik tulajdonosai kötelezettek a gépjárművek és berendezések regisztrálására a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által működtetett klímagáz adatbázisban. A gépjármű időszakos műszaki vizsgáján, a vizsgabiztos kéri az érvényességet igazoló, vonalkóddal ellátott, a raktérhűtőre felragasztott tanúsító matricát, melynek számát a klímagáz adatbázisába beütve azonnal látja, hogy érvényes-e.
A hűtőberendezéssel ellátott teherautók a kötelező regisztrálást követően, időszakos szivárgásvizsgálatra kötelezettek, melyet az erre akkreditált vállalkozások végezhetnek..
Cégünk rendelkezik a hatóság által kibocsájtott megfelelési határozattal, és az ehhez szükséges eszközökkel. Ezáltal hivatalosan végezheti el a kötelezően előírt szivárgásvizsgálatot.